I dag møtte jeg veggen

Alt raste sammen. Jeg sto i dusjene, tårene rant atter en gang i takt med vannet fra dusjen. 

Dagen i dag har vært tung. Jeg har hele forrige uke levd på "fake it till you make it", og det fungerte, der og da. Nå tror jeg jeg får svi for det. Hele denne dagen har vært utrolig tung å komme seg igjennom. Alt har gått imot meg. 

Det var kun en liten dråpe som fikk begeret til å renne over. Man skulle ikke tro det, men en enkel ting som egentlig ikke skal bety noe, kan være nok til å få alt til å rase sammen. 

For å være litt positiv, så var jeg flink i dag da. Under dagens lyttegruppe fortalte jeg om meg selv, på et litt dypere nivå enn hva jeg ellers har trurt. Jeg velger å tro at det er et steg i riktig retning. Jeg er på vei mot noe bedre. Jeg fortalte om nyttårsforsettet mitt som sier at jeg iløpet av 2015 skal bli glad. Jeg fortalte dette fordi jeg har reflektert mye i den uka som har vært. For om man skal få det bra, så må man finne ut hva som er galt. Jeg har prøvd å finne ut av dette, og jeg har funnet ut noe, men jeg er på langt nær ferdig. 
Jeg fortalte også om hva som får meg i bedre humør. Lyttegruppe. Meisner. Ting som gjør at jeg slipper å tenke. Mennesker som får meg til å smile når jeg egentlig vil grave meg ned. Mennesker som ser meg, og ser hvordan jeg har det.

Jeg har brukt så utrolig mye tid alene i dag. Alt for mye tid alene. Det har ikke vært bra. Jeg har fått for mye tid til å ødelegge meg selv. Blri jeg sittende alene å tenke, tenker jeg kun destruktive tanker. Det skremmer meg litt. Det er ikke bra at man blir avhengig av å ha andre mennesker rundt meg for å kunneholde seg oppegående. Jeg må venne meg på ensomheten!

Nå skal jeg begynne på nytt med å bygge opp min egen psyke. Men det skal jeg klare. Det må jeg klare.  

Én kommentar

norweed

12.01.2015 kl.23:51

Depressiv lidelse kan ta over, og potensielt sett ødelegge en del av deg. Søk opp Gabor Matè på youtube "The power of addiction, and the addiction to power". Se også denne videoen: http://m.youtube.com/watch?v=D1QoyTmeAYw

Skriv en ny kommentar

hits