Hjertesmerte.

Å være altfor glad i et menneske. Det gjør så vondt. Det burde ikke være mulig, eller lovlig for den saks skyld. Jeg er for glad i han. Jeg forventer for mye, bare fordi jeg har blitt for glad i han. Han forteller meg at han bryr seg om meg, jeg tror på han, og troen blir knust hver gang jeg faktisk trenger han. Om det er med vilje at han knuser troen på at han faktisk er her for meg, eller om at det er det at han har bedre ting å gjøre, det er i skrivende stund uvisst. 

Men det gjør så utrolig vondt. Jeg skriker etter hjelp, til han som forteller meg at jeg er det beste han har. Ikke fortell det til meg, om du ikke mener det. Jeg orker ikke å bli såret. Jeg overlever det ikke. Og om du faktisk mener det da, kan du ikke bare slutte å motbevise det hele tida. Det gjør så vondt å få forventningene sine knust i titusen biter. 

Du er den beste jeg vet om. Du er så snill, fin, flink, og vil ingen vondt. Jeg ser opp til deg, tro det eller ei. Ikke si det, om du ikke mener det. 
Det gjør vondt, løgner gjør vondt, jeg trenger ikke den smerten, så ikke si det, om du skal fortsette å motbevise det hele tiden! 

Ingen kommentarer

apologize

02.12.2013 kl.15:01

<3 En varm klem sendes til deg <3

Skriv en ny kommentar

hits