.

Jeg har forandret meg. Jeg har blitt mørkere. Jeg er redd. Redd for forandringen. Dette er ingen positiv forandring, det vet jeg.

Jeg ønsker å dø, men jeg vil ikke dø. Jeg er bare så utrolig lei av å leve. Jeg har ingenting å leve for. Jeg presterer ikke. Jeg utvikler meg ikke. Jeg står på stedet hvil. Jeg orker ikke mer.

Hvorfor leve? Hvorfor dø? Hvorfor, hvorfor, hvorfor. Jeg skal ha en grunn til alt. Jeg har ikke en grunn til alt. Jeg har ingen grunn. Ingen grunn til å ha det vondt. Ingen grunn til å ønske døden. Jeg har ingen fuckings grunn.

Jeg har havnet i et mørkt hull. Jeg trodde ikke hullet kunne bli dypere, men så feil kan jeg ta. Det blir bare dypere og dypere for hvert minutt som går. Jeg kommer meg ikke opp. Ikke alene. Jeg har innsett det. Jeg trenger hjelp. Men jeg kan ikke be om hjelp, for jeg har ingen grunn. Jeg er bare en feig drittunge.Jeg kan ikke be om hjelp, for når noen vil spørre hvorfor, så har jeg ikke svar. Det har bare blitt sånn, men jeg kan ikke si det. Man må alltid ha et konkret svar, og en grunn.

Jeg kan ikke be om hjelp. Selv om hele kroppen min skriker etter hjelp. Klorer etter hjelp. Sulter etter hjelp. Men jeg kan ikke be om hjelp. Jeg har ingen grunn!

Én kommentar

emeraldtears

18.11.2013 kl.21:45

Skulle ønske jeg kunne gi deg en klem <3 Har ikke akkurat ord til å gjøre situasjonen bedre, jeg håper vært fall ting blir bedre! Hold ut <3

urobat

18.11.2013 kl.23:22

<3

Skriv en ny kommentar

hits