fjerde og femte mai totusen og tretten.

Jeg er så sliten. Utslitt faktisk. Denne helgen har det ikke vært mye tid til pusterom. Har løpt fra det ene til det andre, med 4Hdag og servering i går og konfirmasjonsservering i dag. Det er morsomt da, det skal sies. Liker å holde på med det ogsånn. 

I går fikk jeg brukt tid sammen med crushet. Det var fint. Jeg har ikke ord. Dessverre virker det ikke som han er så interessert da, men det er vell ikke så nøye,er det vell? Vi fikk snakket en del sammen, og det var så fint. Jeg sier det igjen, det var så fint. Første spørsmålet jeg får er ''er dere to kjærster eller?'' og jeg tenker ''det er et ønsket ihvertfall'', men må svare slik som det dessverre er, at nei, han er ikke kjærsten min. Senere på dagen er det noen som kommenterer at vi oppfører oss som et gammelt ektepar. Good or bad? Klarer ikke å bli enig med meg selv om det lover godt eller ei. 

Og natt til i dag drømte jeg at vi var på stedet vi var på i går, bare at vi satt sammen, og han holdt rundt meg, og jeg holdt rund han. Jeg kyssen han på kinnet, og han bare smilte til meg. Det føltes så fint. Det føles fint enda. Og det kommer til å føles fint i en liten stundt til. Og alt det etter en drøm. Hvordan skal dette gå. 

Håper det blir meg og han. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits