trettiførste januar totusen og tretten.

Konstant stressa. Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Prøver så godt jeg kan på å gjøre alle rundt meg fornøyd,men jeg får det ikke til. Og ikke får jeg igjen noe for det heller!

Jeg prøver på å være en god leder, sende ut all info som skal sendes ut, deligere oppgaver, sørge for at alle møter til rett tid. Hva får jeg igjen? Stygge kommentarer, null hjelp og folk som ikke møter opp.

Jeg prøver på å være en god venn. Støtte vennen mine når de har det vondt, gi de en klem om de trenger det, bare være der for de. Hva får jeg igjen? Ingenting. Ikke en eneste klem. Ikke at noen bryr seg. Ingenting.

Og ikke minst, jeg prøver å være et godt menneske. Jeg prøver på å gjøre de rundt meg fornøyd. Lærer, venner, foreldre, bekjente, folk jeg ser på gata - ja, alle. Men jeg får det ikke til. Jeg er et for dårlig menneske. Jeg vet jeg må skjerpe meg. Jeg prøver. Jeg skal få det til. En dag.

Er konstant stressa. Får aldri slappa ordentlig av. Oppgaver som skulle vært gjort, venner som man skulle ha møtt, beskjeder som skulle vært lever. Det blir litt for mye for (ikke fult så) lille meg.  

Én kommentar

Joachim

31.01.2013 kl.23:13

ånei, så leit å høre :(.

Prat med meg vennen <3. jeg vil hjelpe deg :)

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Oslo

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Gleder og sorger!

Kategorier

Arkiv

hits