trettiende januar totusen og tretten.

Jeg vil bare at noen skal se at jeg har det vondt. Jeg vil at noen skal komme bort til meg, gi meg en god klem i viten om at jeg har det helt jævlig. Jeg trenger ingen ord, jeg trenger ikke at noen forteller meg at det vil gå bra til slutt. Jeg trenger den ene klemmen som skriker jeg ser at du har det vondt, jeg bryr meg om deg, jeg er glad i deg og jeg er villig til å beskytte deg. 

Jeg vil slippe å be om hjelp. Jeg vil at noen skal se meg. Ja, det er vell for mye å be om, den ene klemme. Den ene klemme som gir meg en følelse av at jeg ikke er alene! Jeg skal vell ikke forvente noe. Jeg forventer ingenting. Jeg ønsker, jeg håper, ikke noe mer en det. Og trenger da, jeg trenger det. Men å få noe jeg trenger, ja det er for mye å be om. 

3 kommentarer

Everybody has secrets

30.01.2013 kl.23:42

Har kanskje ikke så mye å si, men jeg sender deg en klem <3 Denne klemmer er til deg, fordi du fortjener den. Kunne ønske klemmen min kunne oppfylle ønskene dine!

Cille

31.01.2013 kl.00:12

Jeg skulle ønske jeg kunne klemme deg <3

urobat

31.01.2013 kl.01:22

Skulle virkelig ønske jeg kunne være der for deg og klemme deg <3 Akt jeg kan si er at du trenger ikke nøle med å ta kontakt om du trenger å prate <3

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Oslo

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Gleder og sorger!

Kategorier

Arkiv

hits