sug inn magen nå.

Et brev til meg selv. 

konsentrer deg nå, sug inn magen. magen din er for tjukk, du vet det. du må skjerpe deg. sug den litt mer inn. folk ser på deg, de er på hvor tjukk du er. for det er det du er, tjukk. hvorfor gjør du ikke noe med det? men sug nå inn den stygge tjukke magen din da. ingen vil noen gang elske deg, fordi du er for tjukk. innse det, ingen vil ha deg. ikke han. ikke noen noen gang. 

maten du spiser gjør det tjukk. du vet det så altfor godt. så hvorfor spiser du den da? ikke spis så mye. hold inn magen, litt mer. er du feig eller, klarer du det ikke. ikke klarer du å holde inn magen din nok, og ikke klarer du å sulte deg så mye at du kan bli vakker en dag. du er en feig dritt som ikke klarer noe her i verden. og du vet det like godt som meg. 

6 kommentarer

Fredrik Torp

22.01.2013 kl.23:02

Du er ikke Tjukk "! Du har faktisk en veldig fin kropp/mage :) En jente skal ikke være syltynn, sånn som i blader ! De skal ha former :D Det som er herlig med jenter.

urobat

22.01.2013 kl.23:07

Du er god nok som du er!<3

Sender deg masse støtte <3

Meru

23.01.2013 kl.01:51

Du ser jo normal ut:)

Arve Kristoffersen

23.01.2013 kl.02:35

Føler jeg må bare kommentere den her.

Et tips fra meg som personlig trener, fitnessutøver og coach for andre fitnessutøvere.

Det du skriver her, er akkurat de tingene som gjør at man får et anstrengt forhold til både kropp og mat. Det er ikke slik det skal være. Man kan ikke forvente at man skal kunne lukke øynene, og så vips så har man fått drømmekroppen, og heller ikke tvangstrene eller sulte seg til den. Massemedia, og ikke minst sosiale mediaer, er med på å skape mye forvrengte kroppsidealer. Ikke alle disse er nødvendigvis like sunne. I en ung alder, er man ofte lett påvirkelig i form av nettopp disse tingene, det er derfor ikke alltid like lett å vite hva som er "normalt" eller ikke. Du er på ingen måte tjukk, og det at du tiltaler deg selv på en slik negativ måte, er urovekkende.

I forhold til kropp og trening, så handler alt om trivsel, sunne rutiner, sunne vaner, evnen til å leve normalt med et uanstrengt fokus til det hele. Og spesielt sin egen kropp. Du har sikkert fått med deg alle fitnessjentene som får både problemer med psyken og forholdet deres ovenfor mat etter endte/mislykkede dietter eller konkurranser. Det er nettopp fordi dem kaster seg inn i en slik trend, uten de riktige forutsetningene. De utvikler da et anstrengt forhold til både kropp og mat.

Om du virkelig føler det slik som du sier, så er det kun én person som kan gjøre noe med det. Nemlig deg selv. Oppsøk faglig og profesjonell hjelp som kan lære deg den rette måten å gjøre dette på. Slik at du klarer å beholde et sunt forhold både til kropp og til mat. Du må starte et sted, ett steg av gangen. Så kommer du før eller senere dit du måtte ønske. Det kan f.eks være en personlig trener på ditt lokale treningssenter, ernæringsfysiolog eller evt en lege som kan henvise deg til korrekt fagpersonell.

Joachim

23.01.2013 kl.09:53

Det er ingenting galt med deg i det hele tatt. Du har en veldig fin mage syns jeg :)

Du er sikkert en utrolig vakker og pen jente <3

ønsker deg en nydelig dag <3

sunnivah94

30.01.2013 kl.23:40

hei lillevenn, du er ikke tjukk i det heletatt! jeg vet ganske godt hvordan det er å føle seg tjukk, mislykket og følelsen på at ingen liker deg osv. For jeg har det akkurat sånn jeg også. jeg hadde et nyttårsforsett etter nyttår med at jeg skulle begynne å trene, å spise sunt. jeg klarte å kom i gang litt smått. men så kom jeg utav det. så måtte jeg pluttselig opp i skapet og hente meg potetgull, for jeg hadde fortjent det følte jeg. jeg bor jo i hybel / leilighet + får bare 1000 kroner i uka til mat. så jeg har ikke råd til treningskort heller. så jeg sliter også !

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Oslo

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Gleder og sorger!

Kategorier

Arkiv

hits