attende januar totusen og tretten.

Bruker litt for mange timer på å glo i veggen. Har ikke noe bedre å gjøre. Ingen å snakke med, ingen å være sammen med. Jeg har begynt å innse det nå. Jeg er ikke bra nok. Jeg er ikke et godt nok menneske. Jeg har innrømt det for meg selv nå. Så nå kan jeg kanskje begynne å forandre meg selv, til det bedre. Skaffe meg en bedre personlighet, deiligere kropp og et penere utseende. 

Det er vondt å innse at ingen liker deg. Det er vondt å se på at alle forsvinner ut av livet ditt. Jeg gjør ikke en god nok jobb for å beholde de i livet mitt. Det er min skyld. Jeg klarer ikke å ta vare på vennene mine. Derfor ender jeg opp alene og forlatt. 

Notat til meg selv: skjer deg, du er ikke god nok. bli bedre. bli god. ingen liker deg, forandre på det. bli en person som folk kan like. herregud, ikke tro at du er noe. du er bare en slem person, som ikke fortjener kjærlighet og venner. stikk av. 

3 kommentarer

Ida

19.01.2013 kl.02:05

Digger Bloggen din

Meru

19.01.2013 kl.02:15

Hei på deg. Jeg håper du vet at du siterer janteloven nå? (http://meru.blogg.no/1357416715_verdiene_i_janteloven.html)

Jeg vet at du fortsatt hører inn under rasen 'tenåring', og det folk sier til deg mest sannsyneligvis høres ut som bare tull, og at ingen skjønner hva du går igjennom. MEN du skal vite at ting blir bedre. Du må bare ikke gi opp. På en eller annen måte må du klare å godta deg selv, og må du forandre litt på hvem du er så gjør det da. Men da på en måte som gjør at de forandringene blir noe du kan være, og vil være.

Det er snart 7år siden jeg var 17år. Det føles ikke slik egentlig, men jeg er ikke slik jeg var da i det hele tatt. Eller. Man har vel på et vis en slags kjerne som følger med hele veien, men man må jobbe for å bli den man vil være. Det er ingen magisk kur som kan fikse alle problemer. Spesielt ikke når problemet sitter inne i hode til noen. Å fikse slike ting tar tid. Det går opp og ned som en berg og dalbane i blandt, men det går framover. Det er det viktigste. Det åpner seg en annen verden når man våger seg ut og må ta vare på seg selv.

Da jeg var 16-17år kunne bloggen din vært min blogg. Jeg har ikke gjort annet enn å utfordre meg selv hele veien. Det kan være helt enkle ting som å trene i treningsstudio eller gå i badedrakt i svømmehallen til vanskeligere ting som å vise følelser, stole på folk og våge å satse på ting man liker.

Prøv å tenk positivt. Snakk med noen. Ikke sitt inne alene. Folk flest er skjenerte, så om ingen tør å ta kontakt med deg så ta kontakt med dem. Eller skaff deg en interesse du kan dele med andre i en klubb, et nettforum eller hva som helst. Når du har prøvd vil du se at ting går framover. Ta vare på noe av det du skriver nå og sammenlign det med det du skriver om noen år. Først da vil du se at du har gjort framgang.

Ble sikkert mye tekst her nå, men håper det hjelper litt i hvertfall;)

Joachim

19.01.2013 kl.21:04

Selvfølgelig er du bra nok :). Du er mye bedre enn det du tror du er :). Du og alle andre vakre på hver sin egen måte <3. Ingenting er galt med deg :). Du er en nydelig person <3

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Oslo

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Gleder og sorger!

Kategorier

Arkiv

hits