femtende januar totusen og tretten.

Jeg er så lei. Så sliten. Jeg orker ikke mer. Mangler motivasjon til å leve, ikke holde meg i livet, bare leve. Livet raste sammen. Jeg skal fortelle dere alt, jeg bare orker det ikke, ikke akkurat nå. 

Jeg orker ikke reise meg for å legge meg i senga engang. Jeg er lei. Lei av alt. Lei av skole, lei av menneskene jeg omgås hver dag, lei av gjøremål og krav. Jeg vil bare sove. Eller finne noen som faktisk bryr seg om meg. 

For det virker litt sånn, at det ikke er noen som bryr seg. Jeg har mennesker å være sammen med på fritid og på skolen, men ingen bryr seg egentlig. Jeg snakker, jeg smiler og jeg ler, men det er egentlig ingen som bryr seg. Ingen lytter egentlig til det jeg smiler, og ingen hadde lagt merke til det om jeg hadde låst meg inne på en do med tårer rennende nedover kinnene. Nei, dette er ikke teorier, dette er fakta. Been there done that, ffs. 

Trenger noe nytt. En ny plass. Eller nye mennesker. Kan godt forsette åå være her jeg er nå, bare jeg får noen andre å snakke med. Noen å snakke med generelt hadde jo også vært fint. Jeg krever for mye. Jeg vet det. Jeg burde ta initiativ. Men jeg orker ikke. Jeg vil bare ha den ene uventede klemme fra noen du ikke vist betydde så mye. En klem som skriker ''jeg er glad i deg, virkelig''. 

3 kommentarer

willy19

15.01.2013 kl.23:26

stakkar deg:(((<3 jeg bryr meg omm deg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

Ida Kristine Eikenes

16.01.2013 kl.00:23

Dette var tøft å lese - at jeg ikke vet hva jeg skal si. Her kommer i alle fall en flygende klem. <3

Rebekka Farstad

16.01.2013 kl.00:51

Masse klemmer til deg!

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Oslo

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Gleder og sorger!

Kategorier

Arkiv

hits