Ikke et kjærestemateriale.

I helga så jeg han i det virkelige liv for første gang etter den jævlige kvelden. Derfor tenkte jeg at det var tid for å fortelle dere hva som skjedde. 

Hva jeg fikk bevist for omtrent 12 dager siden: jeg er veldig awesome og veldig snill, men på langt nær et kjærestemateriale. 
Jeg fortalte han at jeg hadde følelser for han. Jeg trodde det faktisk skulle gå bra. For en gangs skyld var det min tur til å oppleve litt kjærlighet. Så feil kan man ta. Jeg la hjerte mitt i hans hender. Han fikk muligheten til å gjøre hva han ville med det.  

Dette innlegget har jeg skrevet på, ja, siden dagen det skjedde, siden dagen jeg fortalte han alt. Det blir verken lettere eller vanskeligere med tiden. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Han om jeg ville bli me på kino, og at jeg skulle ta med noen venner. Så jeg dro på kino med han sammen med ei venninne. Var koslig. Og hun syntes det var kleint, hele settingen, og mellom meg og han. Kleinhet er ikke noe jeg legger så mye merke til, så om dette er sant eller ikke skal jeg ikke uttale meg om. 

Jeg blir forvirra. Fortell meg at det bare er et vennskap. Inviter meg med på kino. Skal jeg fortsette å prøve? Skal jeg gi opp? Jeg vet ikke hvilken vei jeg skal gå, je vei ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Hva skal jeg tro,og hva skal jeg føle? 

 

2 kommentarer

Joachim

21.01.2013 kl.21:23

huff, kjærligheten er ikke lett

håper det går seg til mellom dere

Sofie

21.01.2013 kl.21:50

Høres litt ut som han så deg som en venn på det tidspunktet. Kanskje han ble sjokkert og ikke viste hva han skulle si? Iallefall, uansett om det kan være pinsomt så prøv og finne ut hvorfor han reagerte sånn. Og hva han føler. Bedre med en kortvarig pinsom sammtale. Enn og bli mer forelska over tid hvis han ikke føler det samme. Du fortjener noen som liker deg tilbake :)

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Oslo

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Gleder og sorger!

Kategorier

Arkiv

hits