''jeg er glad i deg''

Jeg savner deg. Jeg savner deg. Jeg savner deg. Jeg savner deg. Jeg savner deg. Jeg savner deg. Jeg savner deg. Jeg savner deg. Jeg savner deg. Jeg savner deg. Jeg savner deg. Jeg savner deg. 

Får ikke sagt det nok, jeg savner han, det gjør vondt. Har ikke fått snakket ordentlig med han på en og en halv uke nå, og det gjør vondt. Jeg vet ikke hvor han er, hva han gjør, hvordan han har det, jeg vet ingenting. Fikk en melding, han ønsket meg god jul, og fortalte at han var glad i meg. Jeg hoppet i taket, danset av glede. Inså noen minutter etterpå at han mest trolig var full. Klokken var tre på natten. 

Skal man stole på noe som blir sagt i fylla? Jeg vet ikke. Aldri vært borti det selv. Jeg blir så forvirret. Er han egentlig glad i meg? Bryr han seg egentlig om meg i det heletatt? Jeg vet ikke hva jeg skal tro. Jeg vet bare at jeg er glad i han, og at jeg savner han (litt for mye. 

5 kommentarer

apologize

28.12.2012 kl.23:20

Tenker på deg <3

Noen er jo mer ærlige i fulla enn de er ellers, men så har en også de som er omvendt... Jeg vil anbefale deg å snakke med han igjen, å tie om ting er visst ikke å anbefale har jeg lært den siste uken. Stå på <3 Forstår også savnet ditt!

Kjære dagbok.

28.12.2012 kl.23:37

apologize: Hadde jeg bare vært modig nok til å snakke med han om det så...
Huff.. :( Det er som regel i fylla at sannheten kommer ut da, men for å være sikker, burde du ta deg en prat med han når han er edru. Håper ting ordner seg for deg :)

apologize

28.12.2012 kl.23:59

Kjenner til den der, brukte lang tid på å snakke skikkelig ut om følelser selv, var ei som pushet den det gjaldt - så slik gikk det og vi ble sammen <3 Uansett hvor skummelt det var å skulle snakke om følelser.. Pjuh, så var det verdt det <3

Kjære dagbok.

29.12.2012 kl.21:40

apologize: Det letteste er jo som regel alltid å snakke ut om det, men selv om det er lettest for forholdet, er det vanskelig å faktisk ta det steget..

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Oslo

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Gleder og sorger!

Kategorier

Arkiv

hits