for.mye.mat.

Jeg er feit. Jeg blir feitere. Sånn sett hater jeg jula. Føler jeg har lagt på meg ti kile de siste dagene. Klarer ikke å leve i denne kroppen. Jeg vil ut av meg selv, men det er jo lettere sagt enn gjort. Jeg vil ha en ny kropp, en ny kropp både jeg og de rundt meg kan elske. For det er viktig det, at mennesker rundt meg liker kroppen min også, det er jo tross alt de som må se på denne styggheten, og ikke jeg. 

Jeg blir stressa av mat. Tenker på det hele tiden. Jeg vil spise, men jeg vet at jeg ikke kan, fordi da blir jeg tjukkere. Jeg kan ikke bli tjukkere. Men kroppen min vil ha mat, selv om den ikke trenger det. Kanskje det er trøstespising, ikke vet jeg. Jeg vet bare at jeg må slutte å spise, helst med en eneste gang. 

5 kommentarer

scorsese86

26.12.2012 kl.13:44

Tror du alle misliker en sånn kropp?

scorsese86

26.12.2012 kl.22:22

Jeg tenker på hvordan du stempler din egen kropp, og tror at alle rundt deg ikke liker den. Det tror jeg ikke noe på.

Caroline Sofie

26.12.2012 kl.22:46

SKJERP DEG! Du må slutte å snakke sånn til deg selv, det kommer det ingenting godt av.. Jeg har selv vært "der", jeg har vært overvektig.. Å rakke ned på seg selv på den måten og ha dårlig samvittighet fordi du spiser mat gjør bare alt mye verre. Kroppen vår trenger mat og det er helt 100% normalt å spise litt ekstra i jula. Det gjør ingen forskjell fra eller til. Men om du tenker "jaja, nå har jeg allerede overspist/spist usunt/spist den sjokoladebiten så da spiser jeg likegodt hele sjokoladeplata", ja da må du endre tankegangen din. Et par stykker pizza en tirsdagskveld og en halvliter brus+en snickers på fredagen gjør ingenting, det er helheten som teller ikke sant? Syns du skal være snillere mot deg selv og du må forstå at det er ingen andre enn deg selv som holder deg tilbake fra å være lykkelig.

Klem fra meg<3

Weronika Ellen Irena

27.12.2012 kl.17:49

Det er ikke maten som er det store problemet. Det er hvor mye du beveger deg. Ta deg en runde rundt folka og spør hva de synes er finest - svaret er kanskje overraskende, men alle synes kvinner som smiler og er selvsikre er de fineste. Uavhengig av hvordan kroppen ser ut.

loonyruni

06.01.2013 kl.01:33

Det absolutt viktigste av alt er at du er komfertabel med kroppen din! drit i hva alle andre synes! å drit ihvertfall i mediene sine syn på hvordan kroppen din skal se ut! er du klar over hvor mye retoching det er? Jeg vet at du mest sanysnlig ikke vil høre på hva jeg sier uansett.... desverre:( for du har nok bestemt deg for at du er for feit... høres det ut som... noe du helt sikkert ikke er...bah... samfunnet nå til dags gjør meg sprø! det skal ikke være sånn! å husk at absolutt alle går rundt å tenker på hvordan de selv ser ut! utrolig nok, hvis du går på stranda så er det det du og alle de andre tenker på, hvordan man selv ser ut... å alle er så opptatt av å tenke på det og hvor mye finere alle de andre ser ut. Pluss, jeg garanterer deg, snakk med en hvilken som helst kvinne, å gjerne flere av de.. å jeg garanterer at de misunner deg en eller flere av dine egenskaper, kropsdeler, hår osv eller rett og slett hele deg!

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Oslo

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Gleder og sorger!

Kategorier

Arkiv

hits