Hvorfor jeg misliker skoleball.

Jeg er ei jente som ikke er en stor fan av skoleball, har aldri vært det, og jeg tror ikke jeg kommer til å bli det med det første heller. 

Jeg elsker, forguder, å pynte meg, gå i kjole med et par høyhelte sko. Så det at jeg ikke liker ball gir jo egentlig ikke mening, ikke i det hele tatt. Men jeg har mine grunner og forklaringer, som jeg tenkte jeg kunne meddele, siden jeg er så snill. 

I filmer har man de jentene som blir bedt ut av en eller flere til ballet, også har vi de som alltid blir gående ut date. Vi har de som danser med alle, smiler og har det fint, også har vi de som sitter på sidelinjen og ser på. I begge disse påstandene er jeg alternativ to, jeg er taperjenta. For når det kommer til ball, er film og virkelighet (dessverre) utrolig likt. 

Ball får meg til å føle meg ensom, og ikke minst stygg. Alle ser så utrolig bra ut når de skal på ball, denne skjønnheten klarer jeg aldri å oppnå. Man ønsker jo hvert år å ankomme festlokalet med storm, la folk tenke ''oi, hun var virkelig vakker i kveld'', dette er nok noe jeg aldri får oppleve. 

Så ja, som du sikkert har skjønt, er det snart tid for ball. Alle jentene på skolen har planlagt antrekket i flere månder allerede. Jeg fant en kjole i dag, en kjole jeg kjøpte i niende, og planlegger å ta resten på selveste balldagen! Dater har blitt planlagt, og folk har blitt invitert til fester etterpå, mens jeg drar ''alene'' til ballet, og vurdere å dra hjem for å sove etterpå. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Oslo

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Gleder og sorger!

Kategorier

Arkiv

hits