ensom og (ikke fult så) vakker.

Dette innlegget er skrevet uten ettertanke. Alle ordene er tankene mine der og da, så om det ikke gir mening, vil jeg ikke beklage. 

Lei. Sliten. Stygg. Glad. Forelsket. Vakker. Jeg vet ingenting lengre. Jeg skjønner ingenting. Skulle egentlig ønske at jeg kunne lese tanker, men så har det seg sånn at jeg desverre ikke kan det da. Jeg vil vite. Vite hva han tenker, hva han føler. Men det er vell ikke meningen at jeg skal vite slikt. Jeg skal sitte her, ensom og forlatt, usikker, uten å vite noe. 

Jeg er vell ikke bra nok for han, jeg burde begynne å innse det nå. Men jeg vil ikke. Jeg liker å leve i håpet om at det en gang vil bli oss to! Jeg kan ikke leve opp til forventningene hans, jeg kan ikke gi han det han trenger, det han fortjener. Jeg har så lyst, til å gi han alt han fortjener og trenger, men jeg klarer det ikke. Jeg har ikke selvtilliten til det. Jeg tror ikke godt nok om meg selv til det. Så jeg må vell jobbe mer med meg selv før jeg satser på kjærligheten. 

Men jeg vet ikke om jeg klarer å vente mer. Jeg har ventet i 17 år på litt kjærlighet nå. Jeg trenger kjærlighet. Jeg tror ikke jeg klarer å vente et par år til, vente på at selvtilliten min skal stige. Jeg tror egentlig ikke jeg kan klare å skape en større selvtillit i ensomheten. Jeg har en liten teori om at grunnen til at jeg har så dårlig selvtillit som jeg har, er at jeg rett og slett er ensom. Ingen som stryker meg over håret, ser meg inn i øynene og forteller meg at jeg er vakker. Kanskje det er alt jeg trenger for at alt skal bli bra, for at alt skal bli fint? 

4 kommentarer

Lizette

15.12.2012 kl.21:55

Du er sterk :)

Cecilie

15.12.2012 kl.22:28

Det er sterkt å lese det du skriver.

Stå på du er vakker og du fortjener noen like mye som alle andre.

apologize

15.12.2012 kl.22:28

Stay strong, du er sterk - aldri glem det <3 Tenker på deg, du er vakker og verdifull, aldri glem det :*

Rebekka Farstad

16.12.2012 kl.00:03

Jeg synes alle er vakre på sin egen måte, jeg tror du også er vakker. Stay strong, tenker på deg :-)

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Oslo

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Gleder og sorger!

Kategorier

Arkiv

hits