tolvte desember totusen og tolv - hobbiten.

Må nok bruke dette innlegget fornuftig. Innlegget som er skrevet den 12 i 12 i 2012. Så la oss starte med Hobbiten. 

Nattpremiere. En stk. fantastisk film som hadde premiere 12.12.12 klokka 00.12. Jeg hadde tilfeldigvis sete nr. 12, og jeg storkoste meg med det. Filmen var fantastisk, rett og slett nydelig. Nå skal jeg innrømme at jeg sovna et par ganger, men det er ikke filmen sin feil, det er bare min egen, 6 timer søvn på tre netter kan fort bli litt lite! Jeg gleder meg allerede masse til neste film, og jeg skal nå kaste meg over boka, som jeg allerede har startet på. 

Ja, for jeg har lest litt fra boka, hele 4 kapliter. Ja jeg vet, er skikkelig bad. Likte at replikkene var hentet ordrett fra boka, det var så utrolig fint. Det å sitte i salen å kjenne igjen ordene som blir sagt, ord for ord, kan ikke beskrives. Og, når sant skal sies, så tror jeg ingen kunne ha skrevet det på en så bra måte som det Tolkien har gjort. 

En annen ting som var utrolig fint med filmen, var at det var lagt slik at det gikk bra at den kom etter Ringenes Herre triologien. Boka er jo orginalt en historie som skjer før Ringenes Herre sin tid. Filmen er jo også det, men det hele starter med at vi får se ''nåtiden''. Har ikke ord for hvor mye jeg elsker det.

Nok nerdeprat, la oss snakke litt mer alvorlig. Nei, eller ikke, orker ikke det. Jeg tror jeg heller sparer det til en anne  gang. Dette ble rett og slett et helt innlegg dedikert til Hobbiten og 12.12.12.12.12.12. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Oslo

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Gleder og sorger!

Kategorier

Arkiv

hits