sommerkroppen 2013.

Sydentur for sommeren 2013 er bestilt, dermed må jeg også bestille sommerkroppen 2013. Etter jul skal jeg starte på en strengere ''diett', jeg skal trene og være strengere med meg selv. Jeg vil, og må se bra ut. Jeg håper bare jeg får det til denne gangen. At jeg kan sette meg på flyet til Bulgaria med en kropp som jeg kan si meg fornøyd med, en kropp som jeg kan trives i. 

Jeg må forvente mye av meg selv. 2-4 treningsøkter i uka, det må jeg få presset inn, minst. Spise litt mindre. En posjon middag er mer en nok! Jeg håper bare jeg vil klare å kontrollere meg, at tankene mine ikke tar helt overhånd. Jeg har ikke lyst til å ende opp med en eller annen spiseforstyrrelse. Men, jeg er vel sterk nok til å unngå det. Jeg vet at man trenger mat for å leve, og jeg vil jo leve. 

Jeg gruver meg allerede til å skvise inn trening i hverdagen min. En hverdag som allerede er preget av altfor masse. Jeg er utslitt, fullbooket. Jeg er konstant sliten, og har ingen krefter til overs etter en skoledag. Men jeg må vell bare være sterk, kjempe så hardt jeg bare kan. Skal jeg få meg en fin kropp, så må jeg bare kjempe, kjempe med alle de kreftene jeg (ikke) har. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Oslo

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Gleder og sorger!

Kategorier

Arkiv

hits