første desember totusen og tolv.

''skal like deg selv om du ikke blir et du drømmer om, for du er det beste mennesket i denne byen!''
De fineste ordene man kan våkne opp til. Når jeg så denne meldingen, fra han, viste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg ble så glad, så lykkelig, men samtidig å utrolig forvirret.

Slike ord gjorde godt i en tid der jeg har mistet alt håp, der alle drømmer er knust. Han er en gutt som alltid får meg til å smile når jeg ikke finner grunnen til å reise meg fra senga. Jeg vet ikke om dette er ekte, om jeg faktisk er forelsket, og at dette vil gå min vei. Eller om jeg bare er forelsket i forelskelsen og at han er falsk. Jeg vet ikke hva jeg skal tro, men jeg velger å tro på det beste. Fordi man alltid burde se det beste i mennesker, i håp om det beste!

Ellers er det blitt desember. Tid for amalies jul, tid for julekalederer, tid for pynting og tid for juleforberedelser. Har kjøpt en julegave, stolt. Julebrusen har blitt åpent, og jeg lever det glade liv. Koser meg med det!

Én kommentar

Helene H. Vinnes

02.12.2012 kl.00:57

Hei! For en fin blogg du har! Jeg har en link konkurranse på bloggen , og trekker vinner nummer 2 i morgen. Ta gjerne en tur innom å delta !

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Oslo

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Gleder og sorger!

Kategorier

Arkiv

hits