trettiende november totusen og tolv.

Drømmer. Knust. Jeg må finne meg en ny drøm, en ny plan i livet mitt. Planen jeg hadde har blitt knust. Jeg er ikke flink nok. Ti år med dette, og fremdeles er jeg en av de dårligste. Jeg har innsett at jeg ikke kommer til å lykkes med det. Jeg feiler, hele tiden. 

Jeg vet ikke hva jeg vil med livet mitt. Når jeg våknet i morgest hadde jeg alle planene klare. Planer som nå er knust. Jeg må finne noe annet å satse på. Butikkarbeider kanskje, det kan jeg ikke feile i, eller? Jeg er ingen dyktig person. Får ikke til ting, uansett hvor hardt jeg prøver, så vil jeg være den som var skikkelig dårlig i alt. I lengden er det slitsomt å ikke være flink, men jeg begynner sånn halvveis å bli vandt til det. 

Jeg er det svake leddet ingen vil samarbeidet med. Det svake leddet som ødelegger for resten av gruppa, ikke med vilje, men bare fordi jeg ikke er flink nok til å delta i like stor grad som resten. Jeg vil ikke være det svake leddet som ødelegger. Jeg vil delta, hjelpe til, være flink. Hvorfor har ikke jeg den evnen? Hvorfor har ikke jeg et talent? 

Én kommentar

Rebecca Johansen

01.12.2012 kl.08:15

♥ Husk at du har evnen til å være deg selv, ingen andre kan være akkurat 'deg'. ♥ Stå på !

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Steinkjer

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Gleder og sorger!

Kategorier

Arkiv

hits