tjueførste november totusen og tolv - jeg er så forvirret.

Kjære dagbok. 

Jeg er så forvirret. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Jeg vet ikke om jeg skal være fornøyd med livet sånn som det er, eller hate det. Jeg er så forvirret. Hvorfor? Han forvirrer meg, skolen forvirrer meg, venner forvirrer meg, alt forvirrer meg. 

Han forvirrer meg. Ja, jeg skjønner meg ikke på han. For omtrent 4 dager siden var alt fint, vi var lykkelige. Vi pratet i timesvis, ingen kunne stoppe oss, jeg lå i armene dine. For et par dager siden var alt annerledes, vi snakket nesten ikke sammen, kun et par ord. Så har vi i dag da, midten. Jeg trebgte han, så jeg sendte en melding. Fikk kanskje ikke det svaret jeg ønsket, men det er min skyld, jeg kunne vært klarer. Men, jeg fikk et svar. Glad. Men jeg vet ikke, vet ikke hvor jeg har det. Jeg er så forvirret. 

Jeg vil egentlig bare legge meg ned å sove, forsvinne fra hverdagen. Rømme. Men, jeg kan ikke det. Jeg har prøver som skal tas, oppgaver som skal leveres, venner som skal møtes, mål som skal nås. For mange krav, for mange forventninger. Jeg vet ikke om jeg klarer mer. Jeg er sliten, utslitt. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg sitter her å skriver. Jeg kunne ha sovet, lest en bok, gjort lekser. Men, det er vell sånn, at det er viktig å få ut tanker. Skriving er fint det. Prioriteringer. Ja, jeg prioriterer rart. Og ja, dette ble et eneste stor rot. Sånn som hodet mitt!

 

Én kommentar

captainmorrissey

21.11.2012 kl.23:23

Hvis hverdagen blir fyllt av mer negativt enn positivt tror jeg det er viktig å skrive ned de positive tingene og la tankene fokusere litt mer på det en kort stund. Kanskje skrive opp tre+ ting på slutten eller i løpet av en dag som er positive om den dagen eller generelt. Kan hjelpe(: Jeg pleier å ha de på veggen min, så jeg ser og husker de hele tiden :)) Det årner seg alltid.

CM

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Agdenes

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Glede og sorg!

Kategorier

Arkiv

hits