natt til søndag attende november totusen og tolv.

Kjære dagbok. 

Den beste natten i mitt liv, så langt. Fikk tilbringe 4 timer sammen  med verdens beste. Jeg ligger i armkroken hans mens vi ser på en film, holder hender og stryker over hverandre. Alt er så fint, så bra! Filmen blir ferdig og kosingen fortsetter, og det blir til noe jeg er redd for. Sex. Jeg vet ikke om jeg er klar. Han prøver seg jo, men jeg er så redd. Redd for at jeg ikke er bra nok, redd for at jeg ikke lever opp til forventningene hans, redd for at jeg er en av mange. 

Skulle ønske jeg kunne lese tankene hans. Da hadde jeg vært klar over hvor jeg har han. Da hadde jeg vist det sikkert om det var noe seriøst på gang, eller om det bare er for moro skyld. Det stresser meg så utrolig mye at ingen av vennene mine kjenner han godt, slik at de kan fortelle meg hvordan han er. Er han en rundbrenner? Er han en badboy? Er han en av de gode guttene? Hva er han? 

Klokken er altfor mye, vi burde egentlig lugget i hver vår seng og sovet, men det gjør vi ikke. Vi ligger i samme seng, du holder rundt meg, like før vi sovner begge to. Jeg ligger å hører på hjerte ditt slå, samtidig som jeg stryker deg over det vakre ansiktet ditt. Du har et fast grep om skuldra mi, et grep som holder meg på plass, jeg kan ikke gå min vei. Alt er så fint, stopp tiden, jeg vil ligge her for evig tid!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjære dagbok.

Kjære dagbok.

17, Agdenes

Dagboken til en 17 år gammel jente. Oppturer og nedturer. Glede og sorg!

Kategorier

Arkiv

hits